Liker du Kristen Wiig? Har du sett «Bridesmaids» eller fulgt noenlunde med på «Saturday Night Live» de siste årene tipper vi svaret er ja.

Wiig har imidlertid ikke gjort noen store filmroller siden «Bridesmaids» – derfor begynte blodet å bruse litt ekstra da jeg fikk høre at Wiig hadde slått seg sammen med regissørene Shari Springer Berman og Robert Pulcini (kjent for det fabelaktige komidramaet «American Splendor» om tegneserieforfatteren Harvey Pekar).

Filmen skulle hete «Imogene», skiftet seinere navn til «Girl Most Likely» og har nå fått sin første trailer.

Dessverre virker det også som om filmen har mistet noe momentum etter at den har vært vist på en rekke filmfestivaler de siste månedene, til litt sånn halvlunkne kritikker.

Wiig spiller Imogene, en mislykket dramatiker bosatt i New York, som plutselig møter mye motgang. Hun bestemmer seg for å fake et selvmordsforsøk i håp om å kunne få starte på nytt – men sykehuset ønsker ikke å la henne bli værende.

I stedet ringer de moren (spilt av Annette Bening), og overtaler henne til å ta med seg Imogene til New Jersey der hun vokste opp.

Der møter hun en rekke snåle karakterer – blant annet morens nye kjæreste (spilt av Matt Dillon i tilsynelatende lovende form), og frontfiguren i et Backstreet Boys-coverband (Darren Criss fra «Glee»).

I det hele tatt er det vel skuespillerne som ifølge forhåndsrapportene gjør filmen verdt å sjekke ut. Wiig er jo nesten alltid strålende, Bening koser seg åpenbart, mens «Glee»-Criss faktisk er spådd å få et bredt filmgjennombrudd etter rollen sin i denne.

«The Girl Most Likely» har ikke fått noen releasedato i Norge ennå (i USA kommer den ut i juli), men vi tipper vel egentlig at den kommer rett på vod/dvd her til lands.