Det er ikke sikkert at Mark Millar sjøl lever livet i 250 000 kilometer i timen, men tegneseriene hans har i hvert fall en tendens til å være akkurat så lite jordnære og tempererte som overhodet mulig. Stort sett på en bra måte.

Filmpampene vet også å sette pris på de hyperaktive testo-eposene hans. Både «Wanted» og «Kick-Ass» har fått noen ramsalte filmatiseringer. Snart blir det folk av «Secret Service» også.

Filmen heter «Kingsman: Secret Service», traileren ser du øverst på denne sida og den enkleste måten å oppsummere hele greia på er vel egentlig å be deg ta utgangspunkt i en erketypisk britisk chav, av typen som stumper røyk i nakken din på Nottingham Forest-kampen du hadde gleda deg til, som ved hjelp av en god bit nepotisme plutselig trenes opp til å bli en spinnvill superagent.

Den tvilsomme hovedrollen går til Colin Firth.

Nei, det er ikke nødvendigvis milevis unna «Wanted», men traileren sender gjetord om en maksimalistisk actionfilm med både nok fingerspissfølelse og budsjett til å bli den Yung Bond-filmen vi har ønska oss.

Dessuten holder «Kick-Ass»- og «X-Men: First Class»- og «Layer Cake» og «Stardust»regissøren Matthew Vaughn i tømmene. Han har jo rett og slett grei styring på denne typen filmer.

Den siste bardunen må vel være noen mer eller mindre sentrale gjesteopptredener fra favoritter som Samuel L. Jackson og Michael Caine. Hva er vel en superheltaktig actionfilm uten?

Kinodebuten skjer visst i oktober.