Komedien «Friends with Kids» (som dessverre-ish ikke kommer på kino i Norge) har flere av våre komifavoritter på rollelista: Kristen Wiig, Adam Scott, Jon Hamm, Maya Rudolph og Chris O’Dowd, for å nevne noen. Men filmen er nok dessverre ikke så bra som man kunne håpe på, og har fått litt for mange litt for lunkne kritikker.

Det er vel en komedie som lyser terningkast fire lang vei, og som det ikke nødvendigvis finnes betalingsvilje for på det store lerretet her til lands.

Nå er imidlertid filmen på vei opp på kino i England, og i den forbindelse har regissør, manusforfatter og hovedrolleinnehaver Jennifer Westfeldt (til høyre i bildet øverst) latt seg intervjue av The Guardian.

Westfeldt virker som en veldig kul dame, som tilfeldigvis også er gift med Jon Hamm (Don Draper i «Mad Men»). I intervjuet forteller hun masse om filmen, sitt forhold til Hamm og kvinner i Hollywood – men slipper også en liten nyhet om at hun utvikler en dramaserie for HBO der hun selv skal spille hovedrollen.

Gode nyheter, selv om det er lang vei igjen før en serie kan bli noe av. Og litt artig også, med tanke på HBO i sin tid takket nei til «Mad Men».

Westfeldt har for øvrig tv-erfaring selv også, blant annet fra «24» og TV 2-serien «Two Guys a Girl and a Pizza Place».