Du har James Bond-fans også har du JAMES BOND-FANS. Morten Steingrimsen, redaktør for nettsiden jamesbondmagasinet.no og av og til bidragsyter på denne siden, tilhører definitivt sistnevnte kategori.

Han reiser rundt i Europa for å besøke berømte innspillingssteder, snakker med nøkkelpersoner i Bond-historien og holder seg generelt fryktelig oppdatert om alt relatert til Bond.

Derfor regner vi ham som en pålitelig kilde når han avslører at Hoyte van Hoytema blir ny fotograf på den 24. Bond-filmen, som starter innspilling 6. desember.

Nederlandsk-svenske van Hoytema har blitt en ordentlig tungvekter de siste årene, noe som er blitt kronet med oppdraget å filme Christopher Nolans «Interstellar».

Mange kjenner ham sikkert som Tomas Alfredsons fotograf på «La den rette komme inn» og «Tinker, Tailor Solider, Spy», eller for sitt arbeid på filmer som «Her» og «The Fighter» (eller norske «Svidd neger»).

Steingrimsen er ikke den eneste som melder dette akkurat nå, da også amerikanske Hitfix har kilder som hevder det samme. Begge hevder også at det er sannsynlig at filmen blir skutt på film.

Van Hoytema overtar stafettpinnen etter Roger Deakins, som hadde foto på «Skyfall».