– Snoopy kommer ikke til å rappe, ingen har planer om å twerke. Vi er i gode hender, sier produsent og superfyr Paul Feig til USA Today om den kommende «Knøttene»-filmen, som i dag fikk sin første trailer.

Det mangler altså ikke på gode intensjoner, men er det virkelig en god idé å filmatisere den klassiske tegneseriestripa i 3D, med regissør Steve Martino («Istid 3», «Horton Hears a Who») bak kamera?

Craig Schulz, sønn av serieskaper Charles Schulz, og nåværende «Knøttene»-rettighetshaver mener det. Han har også skrevet manuset til filmen, sammen med sin sønn Bryan Schulz.

– Jeg er mye mer beskyttende overfor originalmaterialet enn faren min ville ha vært. Vårt primærmål har hele tiden vært å være tro til hans arbeider og arv, sier han til USA Today.

Så da får vi bare se. Teasertraileren sier ikke all verden, men byr i det minste på en smakebit på det filmuniverset Blue Sky Studios har skapt.

Filmen skal etter planen få premiere i november 2015, i forbindelse med at det da er 65 år siden stripen kom på trykk for første gang. Det vil også være 50 år siden «A Charlie Brown Christmas» ble sendt på CBS: