Til tross for at han etterhvert har spilt i en rekke fantastiske ting («Deadwood», «Justified») samt litt mindre fantastiske ting («Die Hard 4») er ikke Timothy Olymphant helt der oppe på karrierestigen at folk flest husker det riktignok noe spesielle navnet hans.

Likevel: Han har nok gående for seg til at han trygt kan droppe oppfølgeren til en av hans tidligere filmer, dataspillbaserte «Hitman». I filmen fra 2007 spilte han Agent 47, leiemorderen som har gjort gjentatte opptredener i spillserien fra det danske spillstudioet IO Interactive.

For han gjorde ikke en helhjertet jobb som den skalla leiemorderen, gjorde han vel?

Uansett: Nå kommer det friskt blod til neste «Hitman»-film, som godt mulig kan være like mye av en reboot som en oppfølger. Ifølge Deadline er «Fast & Furious»-stjernen Paul Walker klar for rollen som Agent 47.

Det er nettopp «Die Hard 4»-manusforfattern Skip Woods (uh-oh) som sammen med Michael Finch har levert manuset til neste «Hitman»-film, som skal regisseres av den tyskpolske reklamefilm- og musikkvideoskaperen og spillefilmdebutanten Aleksander Bach.

Her er en video regissøren har lagt ut av seg selv på hjemmesiden sin. Dette kan jo bli bra …