Det er svært delte meninger om nyinnspillinger generelt, og når en hyrer inn en såpass umerittert regissør som Kimberly Pierce («Boys Don’t Cry») til å lage en ny versjon av Brian De Palmas klassiker «Carrie» er det kanskje forståelig at det blir ramaskrik?

Denne teasertraileren, som først ble vist under New York Comic Con i helgen, kommer vel ikke til å vippe mange meninger den ene eller den andre veien, men trykk for all del play i videovindet over.

Én relativt interessant kommentar som er skrevet om traileren er signert Drew McWeeny i Hitfix, som mener tidsånden tilsier at et gjensyn med «Carrie» (som er basert på en Stephen King-roman) kan være på tide nå. Nyere teknologi har jo muliggjort mobbing på helt nye måter, noe for eksempel den fæle Amanda Todd-saken som ble rullet opp i helgen viste.

Teasertraileren fokuserer på klimakset i Brian De Palmas film, før vi får et glimt av Chloe Moretz som Carrie White. 15 år gamle Moretz er jo først og fremst kjent for rollen som Hit-Girl i «Kick-Ass» og for vampyrhovedrollen i «Let Me In» (en annen kontroversiell nyinnspilling), mens Julianne Moore spiller moren hennes.

Er du helt ukjent med Stephen Kings bok eller De Palmas 1976-film kan jeg kjapt fortelle at historien dreies rundt en tenåringen Carrie og hennes kristenfundamentalistiske mor. Jenta har det fryktelig på skolen, der hun blir mobbet og plaget, noe som framkaller spesielle krefter hos henne.

Snart begynner ting å skje som ingen kan forklare.

Norsk premieredato på filmen er ikke fastsatt.