Et callsenter i et grått murbygg i utkanten av Oslo. Kjell-Kyrre trekker pusten dypt. Så tømmer han lungene, later som om lufta er verdigheten som forlater ham. Deretter trykker han på knappen for å ringe opp et nytt ansiktsløst hatende vesen.

– Hei, ringer fra Gallup-Stat! Kjapp spørreundersøkelse! Nei, nei, ikke legg på! Bare et spørsmål, lover!

Kjell-Kyrre svetter allerede.

– Ok, klar? Her kommer det: Hva ville du synes om det kommer en tredje «Sex and the City»-film hvor jentene…. hallo?

Tungt sukk ut i callsenterets lysrørblinkende mørke. Nok en gang. Han rusler inn til skiftlederen for å klage sin nød.

– Jeg kommer ikke en gang til den biten hvor jeg forklarer at regissør Michael Patrick King har fortalt Entertainment Weekly at både han og Sarah Jessica Parker tror det er rom for en film til og at de vet hva det siste kapittelet i fortellingen skal være.

– Får du ikke engang pressa inn de vage tingene han sier om at det «handler om å fortsatt ha noe å si som vil gjøre det spennende og verdt tida til fansen»?

– Nei, ikke en gang den biten om hvorvidt «folk vil risikere å se favorittkarakterene sine igjen». Helt ærlig skjønner jeg ikke poenget med nok en film selv heller.

Skiftlederen gnir seg i smultringbarten, får det vise blikket 25 kroner mer i timen enn personen han prater med alltid gir ham.

– Etter å ha kjørt den kritikerroste serien sin ned i ettermæle-søla via én ok og én forferdelig film er det en 50/50-sjanse for at King enten går enda mer på trynet enn «Sex and the City 2», eventuelt at han forsøker å dra det inn i ettertenksomt drama-territorie som samtidig forsøker å please alle med overfladisk fjas og får terningkast fire.

På dette tidspunktet i samtalen sier Kjell-Kyrre opp jobben sin.

Han går ut av murbygget og stiller seg på bussholdeplassen. Bussen ankommer, men det har regnet og bussen kjører over en vanndam så spruten står over Kjell-Kyrre.

Etter at han har ristet av seg vannet ser han en «Sex and the City 3»-reklame på sida av bussen.

– Kommer kanskje, står det.

– Om alle de fire hovedrolleinnehaverne sier ja, hvisker Kjell-Kyrre til reklamen.

– Det har de egentlig gjort allerede, hvisker plakaten tilbake.

– Selv Cynthia Nixon?

– Selv Cynthia Nixon, hviske-bekrefter reklamen, som har lest det InStyle-intervjuet hvor Nixon sier hun er med så lenge Sarah er med.

Bussen ruller videre uten Kjell-Kyrre.