Et av de siste prosjektene Tony Scott og broren Ridley Scott jobbet med sammen før Tony gikk bort var «Coma», en todelt miniserie de produserte for kanalen A&E.

Høres tittelen kjent ut? Det kan være fordi det er en remake av denne filmen fra 1978, regissert av selveste Michael Chricton:

Et sykehus har en usedvanlig høy andel komapasienter, og medisinerstudenten Susan (Lauren Ambrose fra «Six Feet Under») bestemmer seg for å romstere rundt i sakene. Snart er hun midt i thrillersmørja, med en kjekk lege å legge leppene mot og Ellen Burstyn (hun som fikk tidenes elektrosjokkterapi i «Requiem for a Dream») i rollen som creepy antagonist som forklarer at koma egentlig bare er kos:

Attpåtil finnes det en onlineopplevelse knytta mot serien. Det burde i det hele tatt ligge an til noen (u)trivelige timer, men dessverre har ikke kritikkene for serien (som hadde premiere mandag) vært all verden.

Om du likevel er sulten på litt thriller har A&E lagt ut hele sulamitten for streaming på nettsidene sine. Riktignok blokkert for norske IP-addresser, men driftige sjeler kan muligens omgå slikt.

Her er traileren: