Den supersleipe advokaten Saul Goodman (Bob Odenkirk) har gitt flere velkomne komiske avbrekk i ellers bekmørke «Breaking Bad»-episoder.

Så spilles også karakteren av den høyt elskede komikeren Bob Odenkirk, med erfaring blant annet fra «Saturday Night Live», kortlivede «The Ben Stiller Show» og HBO-kultserien «Mr. Show» med David Cross:

Nå vurderer AMC og produsenten Sony TV å lage en egen spinoff-serie fra «Breaking Bad» med Saul Goodman som hovedkarakter, melder Deadline.

Serien er kun på idéstadiet, men «Breaking Bad»-skaper Vince Gilligan har flere ganger luftet en potensiell spinoff som en framtidig mulighet.

– Jeg elsker ideen om en advokatserie der hovedpersonen vil gjøre alt for å holde sakene borte fra retten. Han vil inngå forlik på trappa til rettsbygningen, hvis det er det som skal til. Det ville vært morsomt – jeg liker det, sa Gilligan i et intervju med Indiewire i fjor.

Det er ikke vanskelig å se potensialet her – og tør vi foreslå gjesteopptredener fra udugelige og/eller sleipe advokater fra andre serier?

14. juli starter for øvrig siste runde med «Breaking Bad» på amerikansk tv.