Om under to uker er «Game of Thrones» atter en gang over oss med sin fjerde sesong. Vi kan som vanlig forvente drager, intriger og pupper.

Mange, mange pupper.

Så mange pupper.

doge

Damene i tv-serien blir gjerne nakne når noen skal si noe viktig, men litt kjedelig. Dette er seriens såkalte sexposisjon, en litt krøkkete omskriving av ordet eksposisjon siden det får det til å høres ut som et synonym til samleiestilling, noe det altså ikke er.

Digresjon: Hva er et antonym til samleiestilling?

Uansett, menn i serien har en tendens til å ikke være like rause med sine edlere deler (selv om sexscenene kan ha en viss dameappell også), noe skuespiller Kit Harrington (Jon Snow i serien) nylig ble spurt om av magasinet GQ.

– Det er bare rettferdig, om du lager en serie hvor sex og nakenhet spiller en stor rolle, at du tar del i det, svarte Harrington.

Dermed så journalist Chris Heath sitt sntit til å spørre om Harrington selv ville være villig til å vise frem sin trollkjepp av et lokomotiv, sin hellige skambamse, denne bukseslangen med halen i klem, dette kjærlighetens sverd, dette grantreet og dets julekuler, denne kjødets gullskatt, arvens giver og lidenskapens kreatør av skumbarn.

Til det svarte Harrington:

– Jeg vil ikke si at jeg hadde likt å gjøre det.

– Men ville du gjort det?

Etter en pause og et mistenksomt blikk fra Harrington sier skuespilleren:

– Det svarer jeg ikke på. Fordi jeg ikke vet. Det måtte vært jævla godt begrunna.

Videre avsløres det at Jon Snow-stussen man ser når Harrington hopper i et steinbasseng med Ygritte bare er en stand-in.

Skulle han behøve en stand-in også til frontpartiet kan han alltids ta en tur til penismuseet på Island, hvor serien spilles inn.

Altså, serien spilles ikke inn på et penismuseum, men på Island, bare så det er klart.

Her er en mann som vil donere til museet mens han ennå er i live:

penis2

Han ser akkurat ut som du tror en mann som vil donere til et penismuseum mens han ennå er i live vil se ut.