Zack Snyders «Man of Steel» kommer ut på dvd i USA i dag, mens produksjonen av «Batman vs. Superman» går i gang tidlig til neste år.

Det betyr nye opplysninger og flere smådrypp om den kommende storfilmen, der Ben Affleck skal ta på seg batmandrakta.

En drakt han allerede har begynt å vise til kompisene sine, skal vi tro The Playlist.

Regissør Kevin Smith – som ikke har noe med filmen å gjøre, men som er en innbitt superheltfan – har allerede benyttet seg av sitt gamle vennskap med Affleck, og har fått se ham i full mundur.

– Jeg så drakta, og enda bedre – jeg så ham (Affleck) iført kostymet. Jeg vil ikke avsløre for mye, men jeg vil si følgende: Jeg ga ham umiddelbart en bjørneklem. Man har ikke sett en drakt som dette på film før, sa Smith på podcasten Hollywood Babble-On with Ralph Garman and Kevin Smith.

– De andre filmene har gått for en sånn Matrix-liknende svar rustning-greie. Men på denne drakta kunne man ikke se en eneste brystvorte. Jeg tror folk kommer til å tenke: «I helsike, dette har vi ikke sett før». Selv de som tidligere har ønsket denne filmen alt vondt, kommer til å tenke: «Ålreit, jeg er klar».

Høh. Vi er ikke blant dem som har vært så innmari opphisset (på den ene eller andre måten) over at Affleck fikk rollen som Batman, men skal stemningen mot castingen snu på bakgrunn av et kostyme bør det være temmelig kult.

Én nyhet som derimot gjør at vi potensielt kan glede oss noe mer til «Batman vs. Superman» er imidlertid at Adam Driver («Girls», «Frances Ha») etter sigende vurderes til rollen som Dick Grayson/Nightwing.

Det er bransjebladet The Wrap som melder dette.

Vi aner strengt tatt ikke mye om Nightwing, men han skal ifølge Latino Review være en av Batmans tidligere samarbeidspartnere, før samarbeidet brøt sammen og de to mistet kontakten.

Vi er store fans av Driver, og tenker egentlig at han kunne passet fint i en større studiofilm av denne typen.

Men vi får se hva Warner lander på, visstnok skal også Ezra Miller («The Perks of Being a Wallflower») og Penn Badgley («Gossip Girl») være aktuelle for rollen.

«Batman vs. Superman» får premiere i juli 2014.

LES OGSÅ:

Batmanfilmene vi aldri fikk (så langt …)