Hatt en fin helg i starten av påsken, folk og røvere? Fått på noen kalde birras i solveggen? Tatt med bikkja på fjellet? Fortell.

Av guttene er det Birger som er utsatt, for han blir hatet av partneren sin og er den minst attraktive hannen på hotellet. Har likevel sympati med ham. Det er ikke så mye han kunne ha gjort annerledes.

Mads, som måtte reise torsdag, har gitt en av deltagerne et farlig oppdrag og vedkommendes fremtid avhenger av om oppdraget lykkes.

Det ser ut til å være mafia-uke på hotellet. Nei, Triana forteller at det er påskekrim. Det passer jo fint, siden det er påske nå. Men det er jo ikke det i Mexico på ordentlig på grunn av tidsforskjellen.

«En ny gjest sjekker inn som er uvitende om sin rolle.» Triana har på seg en slags poncho som ser ut til å være designet av Ed Hardy eller en designer i den røffe gaten der. Hun er kjempeflink til åpne hendene og ønske velkommen med dem. Veldig bra.

Mr. Burns dusjer den skrøpelige kroppen sin. Han har en sprekk i ryggen som ser litt vond ut.

Tina føler seg litt utrygg fordi hun «har mista han partnern som betydde alt for meg som jeg stolte på hundre prosent uansett hva det gjaldt.» Høres ut som hun prøver å overbevise seg selv i slengen, om at Mads hadde noen som helst betydning for årets sesong.

KR skal «skaffe mæ god kontakt med Charlotta, for å ha ho som en back up, men stå med Tina enn så lenge.» Jeg vet ikke helt hvilken superheltskurk han minner om, kanskje en fra Batman? De spisse ørene, den rare sveisen minner om en eller annen slemming, jeg bare vet ikke hvilken.

Birger koser med hestehalen til Charlotta, lar hånden sige nedover ryggen hennes, vurderer å kose litt mer, men tør ikke. Hun ser stivt rett frem. De har visst bestemt seg for å late som om de prøver å bli bedre venner nå.

Gjestene er enige om at påsken er helt rå, men vet ikke hvorfor vi feirer den. Isabell ser ut til å ha fått ferten av noe. Litt ost?

Brev ved frokostbordet. «Kjære gjester. God påske. I dag sjekker en ny gjest inn. Ta ham eller henne godt imot.»

Tina «føler ikke at jeg har noen allianse her nå, men håper jeg kan stole på KR.» Hun kan umulig ha sett på i fjor. Hun kan umulig ha sett på i år. Liggende på magen på senga spør hun «kommer du til å fucke meg?» mens hun bokstavelig talt logrer.

Han forsikrer henne om at det bare virker sånn fordi han har et sadistisk smil. «Æ ska ikke fucke dæ», sier han.

Gjengen samles i loungen. Triana har kledd seg i en sarong.

Sander: «Det e jo ikke te å legge skjul på at je savne jenta som skikkelig tek blikkfanget mitt og er høgt oppe på skalaen på utseende.» Det er en helt vill ting å si foran jentene der inne. Ikke minst Ariel, som han ligger med.

En ny deltager kommer ned til gjengen. Karim fra Trondheim virker faktisk å ha litt humor. Eller så var det bare en morsom regissør som ba ham kle seg ut i introen sin. Urettferdig om Karim skal få poeng for noe han ikke har gjort selv.

Jeg vet ikke om jeg vil kalle ham lubben, men han har litt mer kjøtt på hoftene enn Thomas, eller en hvilken som helst anorektisk trettenåring som slanker seg for å kompensere for smilet sitt.

Altså, han er mye tynnere enn meg, bare så det er sagt.

«Har dokk hørt om sauen som gikk ned fra andre etasje og ble lam? Æ e her førr å kos mæ og ha de kuli. E det non som har hadd sex innpå her a?»

«Han e liksom ikke sånn juicehead som jentan sikle etter», sier Ariel.

Hva betyr det?

Guttene viser Karim rundt og sier «Paradise Hotel, den følelsen. Karim er en instadude.» Dette er provoserende, selv om jeg ikke vet hva det betyr. At han er på instagram? At de ikke fikk med seg at det var nørd å si eller skrive #denfølelsen på Twitter for et og et halvt år siden? Jeg vet ikke.

Brev? Brev. «I det lukkede rom er det mangt som skjer. Noen hvisker, andre ser. I skyggen lurer fienden, er det meg eller er det deg? Velkommen til selskap i britisk stil.»

Alle jubler fordi de endelig får kle seg ut. Sikkert deilig å få en pause fra sine egne klær.

Men noe skummelt er i gjære. Birger blir sugd på liksom av Isabell foran gjengen. Ariel later som hun blir pult bakfra. Nytt brev.

«Et mord har blitt begått. Hvem er ikke lenger blant dere? Det ligger et bilde i miniloungen. Den det er bilde av må sjekke ut umiddelbart.»

Thomas «så det var bildet av meg og da tenkte jeg bare fuck my life.» Mari er forbanna. Forbanna fordi ikke flere gav henne klem. Og det er sant, ingen bryr seg om henne.

Birger, Magne og Sander er «Glad for at Karim e tjukk og støgg. Til og med du, Birger, er kjekkere enn han.»

Gjengen nakenbader for å kunne move on følelsesmessig etter den brå avskjeden. Magne får endelig massert litt gutteskulder. Det føles nok ålreit.

Karim er rett på Mari for å trøste henne og få seg partnerino. «Prøv å se det beste i det, gje mæ en hug.»

Tina viser tacoen.

Sander og Ariel ligger sammen igjen. Så legger han seg på verandaen for å sove. Kos. Birger gjør et halvhjertet forsøk på å få lytte til Charlottas puls i undertøyet, men lykkes verken med det eller noe særlig annet.

Jeg klarer ikke helt å ta inn over meg hvor mye som faktisk skjer i hver eneste episode. Kan dette virkelig fortsette? Jeg er i hvert fall kjempefornøyd.

Har lest noen på Twitter være misfornøyde med årets sesong. Det er faen ikke jeg. De var riktignok misfornøyde med meg også. Og det er faen ikke jeg.