Så blir det julebord på norgeskontoret til 20th Century Fox i år også!

De tre tidligere «Istid»-filmene har nemlig vist seg å være særdeles god butikk (den forrige ble tidenes fjerde mest innbringende animasjonsfilm), og i juli er det klart for den fjerde (og siste?) filmen i serien titulert «Istid 4: Kontinenter på avveie». Se splitter ny trailer over.

Jeg må vel innrømme at dette kanskje ikke helt er min tekopp (har ikke barn som er gammelt nok for denne ennå), men det er et ganske vilt bra lag av skuespillere som låner stemmen sin til denne i den amerikanske versjonen. I tillegg til det faste ensemblet av Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary og Chris Wedge kommer nye tilskudd som Jennifer Lopez, Nick Frost, Rebel Wilson, Aziz Ansari, Josh Gad og Peter Dinklage.

Norskspråklig synopsis (via Filmweb):

Scrats elleville jakt på den forbannede eikenøtta, som han har jaktet på siden tidenes morgen, får verdensomspennende konsekvenser i «Istid 4: Kontinenter på Avveie». Disse voldsomme kontinentale omveltningene sender Manny, Diego og Sid på sitt mest spennende eventyr noensinne og Sid blir gjenforent med sin krakilske bestemor. I tillegg prøver en flokk brokete pirater og stoppe dem fra å vende hjem