Nytt kapittel i den lange, rare historien om HBOs ambisiøse science fiction-serie med norske Ingrid Bolsø Berdal i en av rollene: Kameraene ruller igjen.

Finished reading second to last episode of first season. Oh my. Oh my oh my. @west.world #westworldHBO

A photo posted by Ingrid Bolsø Berdal (@ingridbb_) on

Det rapporterer Deadline etter at produksjonen ble innstilt på nyåret, for at manusforfatterne skulle få skrive seg a jour. I tillegg har casten blitt utvidet med Lili Simmons fra «Banshee» og «True Detective».

Dermed er det håp om at vi kan få se serien, der Anthony Hopkins spiller sin første amerikanske tv-rolle, i 2017. Bare to år forsinket i forhold til den opprinnelige planen.

Foto: HBO
Foto: HBO

«Westworld» er basert på en kultfilm fra 70-tallet og handler om en høyteknologisk fornøyelsespark med western-tema og roboter med kunstig intelligens (som naturligvis ikke oppfører seg som de skal). Serien har Evan Rachel Wood og Ed Harris i andre sentrale roller, broren til Christopher Nolan som produsent og J.J. Abrams som regissør på piloten.

Denne teaseren er allerede et halvt år gammel:

At det dreier seg om en serie noe utenom det vanlige ble klart da noen lakk kontraktene statistene må skrive under på.

Der går det fram at de ikke må være av det blyge slaget, og blant annet finne seg i, æh, «genital-til-genital-berøring», «få påført kjønnsorganene maling», «innta en bord-liknende positur mens man er naken», «posere naken på alle fire mens andre rir på ryggen din», og flere andre aktiviteter du ikke akkurat forbinder med tacokveld (hva mener du med «snakk for deg sjøl»)?