Du er Joss Whedon, mangeårig nerdehelt etter å ha skapt tv-seriene «Buffy», «Angel» og «Firefly» og har jobbet med manus på blant annet «Speed», «Toy Story» og «X-Men».

Nå tilbes du også av Hollywood-sjefer i dyre dresser etter at «The Avengers», som du skrev og regisserte, spilte inn 1,5 millarder dollar på verdensbasis i fjor. Allerede har du forpliktet deg til en oppfølger i 2015.

Hva gjør du i mellomtiden?

Drar fram et digitalkamera og spiller inn en lavbudsjettsversjon av William Shakespeares «Much Ado About Nothing» sammen med vennene dine, såklart!

Nå er den første traileren fra filmen klar, se den i videovinduet øverst.

Filmen, som ble spilt inn på 12 dager i Whedons hjem i oktober 2011, er blitt en moderne forviklingskomedie i svart-hvitt, som har fått gode kritikker etter diverse festivalvisninger.

The Guardian mente blant annet at filmen er blitt den mest vellykkede Shakespeare-oppdateringen siden Baz Luhrmanns «Romeo + Juliet»:

Joss Whedon har et godt håndlag med komedie og har klart å droppe materiale fra originalen som ikke funker. Akkurat som med «The Avengers» har han samlet sammen en fin cast og gitt dem godt materiale å jobbe med, skriver anmelder Catherine Shoard.

Det er uvisst om filmen får distribusjon i Norge.

Kenneth Branaghs fine versjon av samme stykke finner du forresten i sin helhet på Youtube. Her er del 1-3: