Vi har tidligere skrevet litt om den kommende tv-serien «Bates Motel», som skal gå i dybden på Norman Bates og hans liv før alt åpenbart gikk til helvete i Hitchcock-klassikeren «Psycho».

Tv-selskapet A&E har såpass stor tro på serien at de allerede har bestilt hele førstesesongen, selv før en pilotepisode er laget.

Nå er første skuespillerbrikke på plass: Selveste Vera Farmiga skal spille moren til Norman Bates, som vi denne gang altså skal få se i levende live, helt på ordentlig.

Vi liker Vera, vi. Hun overbeviste i filmer som «Up in the Air», «The Departed» og «Source Code», der hun egentlig framstår ganske sympatisk i all sin ikke-perfekthet.

Men når hun går i gang med rollen som Mrs. Bates, er det åpenbart at hun virkelig må vise fram sine mest creepy sider. Tipper vi. For det er vel ikke helt tilfeldig at vesle Norman har utviklet en forkjærlighet for brutale drap på motellets gjester?

Bak «Bates Motel» står produsentene Carlton Cuse («Lost») og Kerry Ehrin («Friday Night Lights», «Parenthood»). Serien beksrives serien som en blanding mellom «Twin Peaks» og «Smallville», og skal dukke opp på tv-skjermene en gang i 2013.

Nå gjenstår bare det store spørsmålet: Hvem lander rollen som Norman Bates?