Eldre menn som blir fascinert av yngre kvinner. En klassisk problemstilling med mange potensielle utfall.

I traileren til «Liberal Arts» får vi et lite innblikk i hvordan søt musikk oppstår mellom den 35-årige læreren Jesse, spilt av Josh Radnor («How I Met Your Mother») og den 19-årige college-studenten Zibby, spilt av Elizabeth Olsen.

«Jeg klarer ikke skjønne om dette er fordi du er viderekommen, eller fordi jeg er avstumpet» spør han, og får til svar fra henne: «Fordi jeg er viderekommen».

Faren til Jesse, spilt av Richard Jenkins, er derimot ikke like overbevist: «Det er jordas skitne hemmelighet. Ingen føler seg egentlig som voksne.»

Kan jo bli en ålreit film, dette? «Liberal Arts» har foreløpig ikke fått noe norsk kinodato (den kommer på kino i USA i oktober), noe som kan bety at den kommer rett på video hos oss.

Filmen, som har fikk sånn passe god mottakelse etter Sundance-visningen tidligere i år, har visstnok også Zac Efron i en ålreit slackerrolle. Dette er forøvrig andre gang Radnor (som omtales som «Den nye Zac Braff») skriver, regisserer og spiller i en film – første var «Happythankyoumoreplease» fra 2010, som ikke fikk like god mottakelse.