Så ble det bekreftet, etter en runde med spekulasjoner hvor den antatte ønskeblokken til (selve kongen av melankolsk knirkefilm med indieappell og stjerneensembler) Wes Andersons neste filmprosjekt lakk til filmblogger og andre media: Johnny Depp stiller ifølge Deadline opp i Andersons (for tiden aktuell med kritikerroste «Moonrise Kingdom») neste filmprosjekt. Depp er for tiden aktuell i Tim Burtons «Dark Shadows», og klar for Gore Verbinskis «Lone Ranger», samt en nokså bekreftet ny «Pirates Of The Carribean»-film. Med andre ord kan dette se ut som en sjelden anledning til å se Depp på det store lerrett -UTEN sminke (håper vi). I tillegg har Andersons film fått en tittel: «The Grand Budapest Hotel». På tide å oppsummere det vi vet om filmen til nå:

– Den foregår i Europa (d’oh!).

-Den skal være «mindre familievennlig» enn Andersons siste par filmer.

-En av rollefigurene er et medium/tankeleser.

– Ved siden av Depp er Owen Wilson bekreftet.

-Blant navnene på den påståtte ønskelisten finner vi Anderson-kjuenninger som Bill Murray, Jeff Goldblum og Willem Dafoe, men også et par overraskelser. Som Jude Law. Og ikke minst: Angela Lansbury! Ja, hun fra «Murder She Wrote»/«Jessica Fletcher» (men også hun fra originalversjonen av «The Manchurian Candidate», la oss ikke glemme dét!). DET hadde vært ganske tøft i grunnen!

 

Med tanke på Andersons vane med å grave frem nuggets til lydsporene sine: er det lov å ønske seg litt kosmisk, ungarsk syttitallsprog/symf?