Dette er artig!

Ifølge noen Birth. Movies. Death kjenner som er tett på innspillinga av John Turtorros nye film «Going Places», er filmen en slags spinoff til Coen-brødrenes kanskje aller mest hyllede film – «The Big Lebowski».

Ikke at filmskaperbrødrene, som lenge har motstått fansens evinnelige masing om flere filmer fra Lebowski-universet, har noe med filmen å gjøre. Men Turtorros rollefigur skal være ingen ringere enn the Jesus, eller Jesus Quintana, the Dudes bowler-rival i en bitteliten del av den eviggrønne 1998-filmen.

Turtorro – som mange ser for tida i HBOs «The Night Of» – har lenge ytret et ønske om å gjøre mer ut av Jesus Quintana-figuren, noe Ethan og Joel Coen ikke har imøtekommet.

Nå har de tydeligvis gitt skuespilleren lov til å videreutvikle ham på egen hånd (eller, som The Playlist spekulerer i, aå har Turtorro bare tatt seg friheten).

Høres ut som om «Going Places» er en litt av en kontekst for den ball-polerende, bakover-dansende (og, ifølge Walter Sobchak, pedofile) karakteren, også: Det er en remake av en drøy fransk sexkomedie fra 1974 om to kjeltringer som konkurrerer om å skjenke ei dame hennes første orgasme.

Not safe for work-klipp vi fant på Youtube:

Susan Sarandon og Bobby Cannavale har biroller, som de hadde det i Turtorros musikalfilm «Romance & Cigarettes» fra 2005. Filmen er under innspilling i New York mens vi snakker.