Med «Girls» har jo HBO fått en ordentlig seriesuksess basert på en historie (hovedsaklig) om venninner, men en ordentlig bromance/kompisserie har de kanskje ikke hatt siden «Entourage» og «How to Make it in America» ble lagt ned.

Det kan det bli en endring på nå.

Deadline rapporterer nemlig at kanalen har inngått et utviklingssamarbeid med R&B-artist John Legend og produsent John Krantz om en serie som skal foregå i South Beach, og som følger ulike miljøer innen musikk, mote og sport.

Okei da, kan hende det ikke bare er mannlige hovedkarakterer, men én av hovedpersonene er i hvert fall en mannlig, homoseksuell rapper. Noe som kanskje i enkelte kretser fremdeles kan oppleves som kontroversielt.

Legend skal produsere gjennom sitt selskap Get Lifted Films, og serien har ifølge Deadline fått tittelen «Down Lo». Den tidligere norgesvennen er ventet å utnytte sin gode tilgang på kjentfolk og artister fra området.

Vet ikke helt hva vi skal tro om dette, vi – uansett vil jo en eventuell pilot og serie ligge veldig langt fram i tid.

John Legend har uansett dukket opp på HBO tidligere, i siste episode av sesong seks (tror jeg) av «Curb Your Enthusiasm»: