Hvor mange ganger kan man drikke seg sanseløst drita, for så å våkne opp dagen etter med kuppelhue, null minne og en mann mindre enn kvelden før?

Ganske mange, skal vi tro suksessen til «Hangover»-filmene (og helt vanlige norske helgekvelder, for den saks skyld).

Forlengst er det klart at «Hangover 3» er på vei, og nok en gang skal Zach Galifianakis, Bradley Cooper og Ed Helms på fylla (med blant andre Heather Graham, Ken Jeong og selvfølgelig Mike Tyson).

Sist gang rota de seg bort i Bangkok, men når innspillingen av tredjefilmen begynner neste måned er gjengen tilsynelatende tilbake på amerikansk grunn.

Nå kan Variety melde at de tre kommer til å rote seg borti noe trøbbel med selveste John Goodman, som visstnok skal være kjip på samme måte som Paul Giamatti var det i andrefilmen.

Selv synes vi at den første «Hangover»-filmen var fantastisk, men merket at formelen føltes litt oppbrukt i den tilnærmede blåkopien andrefilmen viste seg å være.

Når «the Wolfpack» skal igang i tredjefilmen, vil regissør Todd Phillips denne gangen mest sannsynlig følge en helt ny formel.

I et intervju med Rolling Stone tidligere i år antydet Zack Galifianakis at handlingen vil dreie seg rundt hans rømningsforsøk fra et mentalsykehus, noe som jo kan åpne opp for noen drøye scener etterhvert.

Kanskje han våkner opp der etter en fyllekule eller noe sånt? Kan jo skje den beste, det.