Det er ikke helg helt ennå, men hvem sier at man ikke kan ha det moro gjennom ukedagene også?

I går var den svenske hotshot-skuespilleren Joel Kinnaman på svensk tv, der han snakket om noen av sine store filmprosjekter om dagen. Tidligere i år kom den svenskregisserte «Safe House» (lei den her), der Kinnaman i likhet med «Jalla Jalla»-skaper Fares Fares har en relativt liten rolle mot større stjerner som Denzel Washington og Ryan Reynolds. Kinnaman var også sentral i den nå avsluttede «The Killing», USA-versjonen av danske «Forbrydelsen».

Men Kinnaman depper nepper for det. Snart er han klar for et par andre filmer der han står i sentrum for det hele. Først ut er oppfølgeren til hans gjennombruddsfilm, «Snabba Cash 2», som vi faktisk fikk sett en tidlig visning av på årets Cannes-festival. Det var, kort oppsummert, en eneste stor opptur. Har du ennå ikke sett førstefilmen, kan du leie den her.

Deretter venter noe enda større: «RoboCop». Til tross for tidlige antydninger om et manus som ikke alle nødvendigvis synes faller i smak, vil dette utvilsomt bli et (foreløpig) karrierehøydepunkt for Kinnaman – som forøvrig også er H&Ms nye ansikt i høst.

Men, uansett – du har sikkert forlengst sett videoen øverst i saken – og da er det ikke noe vits i å skrive mer om Kinnaman her – det kommer vi uansett til å gjøre mer av i framtida.

Mens vi er inne på morsomme tabber gjort i intervjusammenheng, her er en annen klassiker: