Du er tilgitt om du følte en ganske stor entusiasme ved nyheten om at det skulle komme en ordentlig oppfølger til Farrelly-brødrenes regidebut «Dum og dummere» fra 1994. Tross alt skulle både Jim Carrey og Jeff Daniels være med, Farrelly-brødrene var ment å regissere, og Warner Brothers hadde gitt grønt lys for innspilling i september.

Vel, nå ser hele greia ut til å rakne.

Jim Carrey har nemlig trukket seg, ifølge Entertainment Tonight.

Nå skal man kanskje ta dette med en liten klype salt – ingen av de aller største filmmediene har rapportert saken ennå, men Entertainment Tonight siterer Carrey selv og viser til en offisiell bekreftelse.

Angivelig skal grunnen være at en følelse for Carreys del av at Warner/New Line ikke hadde nok tro på prosjektet.

Synd – ikke minst fordi dette virket som en god anledning for både Carrey og Farrelly-brødrene til å vise at de fremdeles har det. Regissørbrødrene har vel ikke laget noe ordentlig bra på ti år, minst, mens Carreys karriere er en evigvarende berg-og-dalbane.

Jeff Daniels, som visstnok var den som ivret mest for en oppfølger, er vel derimot den av aktørene som minst trenger et karriereboost akkurat nå. Søndag har «The Newsroom» premiere på HBO – den serien til Aaron Sorkin, du vet, som vi har skrevet om her og her.

Men au, The New Yorker har anmeldt «The Newsroom», og de var IKKE fornøyde.