Jerry Seinfeld og George Costanza er tilbake, og de drikker kaffe sammen.

I natt, under pausen på Super Bowl, skjedde omsider det mystiske «Seinfeld»-comebacket vi har snakket om flere ganger de siste par ukene – i form av en videosnutt der George (Jason Alexander) og Jerry Seinfeld har en krangel/samtale på Tom’s Restaurant.

Newman (Wayne Knight) dukker også opp.

Snutten var en liten promo for Jerrys talkshow «Comedians in Cars Getting Coffee», der han tar med seg komivenner ut på kaffe og lange samtaler.

Like etter Super Bowl-spoten ble det publisert en spesialepisode av intervjuserien, som inneholder fullversjonen av møtet mellom George og Jerry. Den kan du se gratis her.

Episoden er regissert og skrevet i samarbeid med «Seinfeld»s medskaper Larry David.

– Fox tok kontakt med Larry og meg om å gjøre en eller annen «Seinfeld»-reunion til pausen, på grunn av tilknytningen til New York. Så vi tenkte at det å ta med Jerry, George og Newman inn i «Comedians in Cars Getting Coffee» var en morsom måte å gjøre det på. Larry og jeg skrev manuset i ett strekk, akkurat som i gamle dager, og det å jobbe med ham, Jason og Wayne var utrolig moro, som det alltid var, sier Jerry til New York Times.

Ifølge New York Times betalte ikke Sony (som eier Crackle, nettsiden der «Comedians in Cars Getting Coffee» blir publisert) for snutten, og således kunne Jerry ha sitt på det tørre da han på forhånd hadde avvist at han ville lage en Super Bowl-reklame.