Så, er folka bak «Seinfeld» virkelig i ferd med å gjenforenes?

Ryktene dukket først opp da Jerry Seinfeld bekreftet at han jobbet med et «mystisk prosjekt» sammen med produsent Larry David.

Nøyaktig hva prosjektet skulle være var uvisst, men opplysningene satte umiddelbart i gang fantasien hos «Seinfeld»-fansen. Og i midten av januar dukket dette opp på Twitter:

I går var Jerry gjest på talkshowet «Boomer & Carton», egentlig for å snakke om amerikansk fotball før Super Bowl, og her kom også Twitter-bildet opp som tema.

Riktignok ville ikke Seinfeld si nøyaktig hva de nå koker i hop, men han bekreftet at han og Jason Alexander var på Tom’s Diner for å spille inn noen scener.

soup

Han benektet at de spilte inn en reklame til Super Bowl (men var etterpå noe vagere om akkurat dette) eller at det var til en ny episode av Seinfelds webserie «Comedians in Cars Getting Coffee», og fortalte at flere «Seinfeld»-karakterer var involvert i prosjektet.

Dette skal være en éngangsgreie, og på spørsmål om dette var til en lang eller kort video, svarte han «et kortere format».

Dessuten lover Jerry Seinfeld at vi kommer til å se resultatet veldig, veldig snart.

De fire «Seinfeld»-skuespillerne hadde en særdeles vellykket metagjenforening i sesong sju av Larry Davids komiserie «Curb Your Enthusiasm», og også da insisterte Seinfeld på at dette bare kom til å skje én gang.

– Vi ville aldri gjort en tradisjonell gjenforening, det er ikke vår stil. Men noe som dette – noe litt mer fjollete og litt mer på siden – føltes riktig for oss, sa han til Entertainment Weekly.