James Gandolfini er en skuespiller vi er villige til å betale for å se i en hvilken som helst rolle.

Når det i tillegg er snakk om en film der han får spille mot en rekke andre toppfolk, og basert på et manus fra en av USAs fremste krimforfattere, kan du regne med å se oss i billettkøen.

Ifølge Variety er nå Gandolfini i samtaler om en rolle i «Animal Rescue», som skal spilles inn denne våren med belgieren Michael Roskam i registolen.

Noomi Rapace og Tom Hardy har andre roller i filmen, som er basert på en novelle av Dennis Lehane («Mystic River», «Gone Baby Gone», «Shutter Island»).

Regissør Michael Roskam ble et kjent navn i cineast-kretser med intenst kritikerroste og fryktelig sterke «Bullhead» (2011), som for øvrig fikk en publikummer til å besvime under Tromsø internasjonale filmfestival.

Hovedrolleinnehaveren fra «Bullhead», Matthias Schoenaerts, fikk et enda større gjennombrudd i fjorårets «Rust og bein», og skal også være med i «Animal Rescue».

Det skal også James Frecheville, som først var å se den glitrende australske krimfilmen «Animal Kingdom»

Godt å se at Hollywood stadig evner å plukke opp talenter fra hele verden.

Når det gjelder handlingen i «Animal Rescue» følger den en New York-bartender med en kriminell fortid som likevel klarer å rote seg bort i både et ran og et drap – alt mens han egentlig bare er på jakt etter en forsvunnet hund.

Novellen som ligger til grunn for filmen kan du lese her.