Åh, vi elsker skuespillere som ikke klarer å holde kjeft om oppdragene de nesten fikk, og sjelden har vi vel hørt om et mer usannsynlig nesten-oppdrag enn dette.

På gårsdagens talkshow «Else» på TV 2 fortalte nemlig Sven Nordin at han var på audition for den kommende Batman vs. Superman-filmen til Zach Snyder (VG hadde saken først).

Men vent litt.

Sven Nordin! Som Batman!

– Jeg har prøvespilt for den siste Batman-filmen, altså. Jeg fikk svar via agenten min, da, som skrev: «Jeg beklager, men Ben Affleck fikk rollen. Men han syns du gjorde det veldig bra, og prøvde å finne en annen rolle for deg i filmen.», fortalte Nordin til stor applaus fra publikum i studio.

– Men jeg må si, når de ber meg om å prøvespille for Batman, da går de jævlig bredt ut.

Den Batman-utgaven som dukker opp i Batman vs. Superman (foreløpig tittel) er visstnok ganske sliten og livstrøtt, men vi vil likevel tro at Nordin mangler enkelte fysiske forutsetninger for å kunne fylle rollen.

Eller?

batnor2

Enkelte var jo veldig høylytte om sin misnøye om castingen av Affleck, og vi skulle gitt hva som helst for å se disse folkas fjes om Kjell Bjarne/Nils/Hulemannen fikk jobben i steden.

Filmen går forresten i innspilling i februar til neste år.

 LES OGSÅ:

Historien om Batman: Streken som inspirerte Christopher Nolan

trilogy-poster-960x540