Det finnes vel ingen situasjoner Jack Bauer ikke har kommet seirende ut av, til tross for store skader på både sjel og legeme underveis – samt noen langt mer alvorlige skader på de som eventuelt har stått i hans vei.

Da det forrige uke ble klart at Kiefer Sutherland lå i forhandlinger med Fox om å vende tilbake som Jack Bauer i nye «24»-episoder, var vi tilbøyelige til å synes synd på Fox.

Men om det ikke blir noe gave til Jack til jul, får i hvert fall vi som tross alt er glad i ham en forsinket julegave til mai neste år, når CTU-agenten ifølge Hollywood Reporter vender tilbake i 12 nye episoder – ikke 24, som har vært sanntids-seriens faste mal gjennom de åtte foregående sesongene.

Sutherland kom nemlig seirende ut av det som beskrives som et «forhandlingsmaraton» – vi blir ikke forundret om det gikk med et øye, en hånd eller et hode i prosessen.

Etter at planene om en avsluttende «24»-film gikk i vasken i fjor, sank håpene om en avslutning på historien om Jack Bauer for mange.

Med mindre gjenopplivingen blir så populær at også den avsluttes med en cliffhanger, kan kanskje Bauer endelig få sin vel fortjente hvile?