David Bowie har nettopp publisert en ny video, til låta «The Stars (Are Out Tonight)».

Den er på alle måter veldig kul og severdig i seg sjøl. Men ekstra gøy, sett med norske øyne, er det at den norske modellen Iselin Steiro også har en framtredende rolle.

27 år gamle Steiro er en av tidenes mest suksessrike norske modeller, med en rekke store kampanjer og magasinforsider bak seg.

Og, siden dette er en filmblogg, er det vel også innenfor å nevne at hun er gift med «Reprise» og «Oslo, 31. august»-skuespiller Anders Danielsen Lie.

For øvrig er det ikke bare Bowie som Steiro spiller mot i videoen – også skuespiller Tilda Swinton gjør Bowie-videoen ekstra interessant.

Den fysiske likheten mellom Bowie og Swinton har jo vært kommentert flere ganger tidligere, blant annet i Tumblr-bloggen Tilda Stardust.

Videoen er regissert av Floria Sigismondi, som tidligere har laget filmatiseringen om The Runaways, og også står bak en drøss musikkvideoer for folk som Leonard Cohen, The Cure, The White Stripes etc.

En annen liten bonus for oss som ser videoen med norske øyne: Er ikke dette øresmykket veldig likt det norske Bjørg lager?

Bowies neste plate, «The Next Day», er ute 8. mars.