Med titler som «Juno», «Thank You For Smoking», «Up in the Air» og «Young Adult» i bagasjen, har regissør Jason Reitman blitt en ekspert på å skildre ofte ekstremt usympatiske, hvite middelklasseamerikanere og deres utfordringer.

Og ære være ham for det, jeg liker nesten alt han har gjort (kanskje med unntak av fjorårets «Labour Day»). Neste film ut ser ikke mindre interessant ut.

Første teasertrailer for «Men, Women & Children» er nettopp sluppet i anledning snarlig premiere under filmfestivalen i Toronto, og følger åpenbart flere karakterer og familier, hvis forhold til hverandre og til egen seksualitet endres av internett, mobiltelefoni og minidisc. Nei, ikke minidisc.

Sjekk ut:

Det er flere grunner til at vi er superspente på å se reaksjonene fra Toronto på denne. Filmen er nemlig skrevet av Reitman i samarbeid med Erin Cressida Wilson, som blant annet har den ganske fantastiske «Secretary» på CVen.

Vi får endelig se Adam Sandler i en ordentlig rolle igjen, i tillegg til en fyldig skuespillerliste som inkluderer lovende folk som Kaitlyn Dever («Short Term 12», «The Spectacular Now») og Rosemary DeWitt, samt veteraner som Dean Norris (Hank fra «Breaking Bad»), Emma Thompson, Jennifer Garner og JK Simmons.

JK Simmons bør jo spille i alt (og har vel også vært med i samtlige av Reitmans filmer).

simmons

«Men, Women & Children» har ikke fått noen norsk slippdato ennå, men kommer på amerikanske kinoer i oktober.