«Star Wars episode VII» skal etter planen ut i desember 2015, og nå begynner Disney å få det travelt.

Såpass travelt at innspillingen allerede har startet, selv om ikke alle skuespillerne er klare ennå, skriver Time Magazine.

Bekreftelsen på at innspillingen allerede er i gang kom i et intervju Alan Horn, styreformann i Disney Studios, gjorde med The Hollywood Reporter i helgen.

Det er dog uklart hvor mange av skuespillerne som er involvert i scenene som spilles inn nå, og det er slett ikke uvanlig at store prosjekter tar eksteriørbilder og naturfoto som forberedelse før hovedinnspillingen går i gang for alvor.

Hvor innspillingen er i gang er heller ikke klart, men fra før er det kommet opplysninger om at det skal gjøres opptak på Island og i Marokko, men at størstedelen skal spilles inn i Pinewood Studios i London.

Neste nøkkeldato for «Star Wars»-fansen blir nå 4. mai, da Disney ifølge ryktene skal offentliggjøre navnene på skuespillere og muligens også tittel på filmen, som skal regisseres av JJ Abrams.

Horn forteller for øvrig i intervjuet at det å finne riktige folk til å bekle rollene i «Star Wars Episode 7» har vært det vanskeligste.

– Vi har de fleste navnene på plass. Vi er bare ikke helt ferdige ennå, sier han.

Adam Driver fra «Girls» har ifølge mange rapporter vært i samtaler om en av skurkerollene i den kommende filmen, og fra før har Carrie Fisher bekreftet at hun vil returnere i den sjuende filmen sammen med Mark Hamill og Harrison Ford.

Zac Efron, Jesse Plemons og Gary Oldman skal også ha vært i samtaler med Lucasarts og Disney.

Førsteutkast til et manus ble for øvrig skrevet av Michael Arndt («Little Miss Sunshine»), men det er uvisst hvor mange av hans ideer som overlevde da Lawrence Kasdan og JJ Abrams overtok og ferdigstilte manuset i januar.