Så går også «Boss» over i historien som en serie det var lett å beundre, men vanskelig å elske – i det minste var det ikke nok mennesker som elsket den.

Kabelselskapet Starz har nemlig besluttet å legge ned serien – med andre ord ønsker de ikke å bestille en tredje sesong, og sesong to som var ferdigspilt i oktober blir den siste. «Boss» vises av CMore og VOX i Norge, og har fått mye velfortjent medieoppmerksomhet – blant annet skrev Tore Waskaas en lang og fin hyllest til «Boss» og Kelsey Grammer her på bloggen, da sesong én dukket opp på norske skjermer i januar.

Sesong to slutter imidlertid dramatisk, og Starz har derfor åpnet for å lage en to timer lang tv-film for å ordne en ordentlig avslutning.

«Boss» skulle bli det store flaggskipet til Starz etter at den gamle HBO-veteranen Chris Albrecht tok over som kabelselskapets direktør, men slik ble det altså ikke. Seertallene var ikke all verden å skryte av (940 000 i gjennomsnitt for sesong to), og Grammer ble overraskende nok heller ikke nominert til noen Emmy (noe fyren selv mente var fordi han er republikaner).Derimot vant Grammer skuespillerpris under Golden Globe, mens «Boss» var nominert som beste dramaserie.

Serien handler om en korrupt Chicago-ordfører med den sjeldne og uhelbredelige sykdommen DLB– hvor symptomene inkluderer hallusinasjoner, paranoia, depresjon, angst, samt tap av intelligens, hukommelse, retningssans og taleevne.

Sesong to dukker først opp på CMore, og deretter på VOX, på nyåret.