Ferdig med å tylle i deg kriminelt billig smågodt? Overdosert på eggelikør? Klar for å sjekke ut hvilke film- og tv-relaterte videoer du har gått glipp av i påsken?

Fint!

Kvelden før skjærtorsdag fant Nordisk film og VGTV at var et egnet tidspunkt for lansering av den første teaseren til den kommende norske storfilmen «Gåten Ragnarok»:

«Indiana Jones» på norsk? Sikkert er det i hvert fall at norske filmskapere for alvor har begynt å sette pris på norsk natur som ramme for sjangerfilmene sine.

Filmen har premiere 14. oktober, og du finner Pål Sverre Hagen, Nicolai Cleve Broch og Bjørn Sundquist i andre sentrale roller.

Over til Unaiten! I løpet av påsken har det kommet et par reklamefilmer mange cineaster trolig vil kose seg med. De første er signert Wes Anderson og Roman Coppola, og er to kortfilmer som radarparet har laget for Prada.

Filmene er titulert «Prada Candy L’Eau», har Lea Seydoux i hovedrollen, og flere er underveis:

For øvrig har det også dukket opp en plottbeskrivelse til Wes Andersons kommende «Grand Budapest Hotel», som du finner her. Trolig kan vi vente å få se filmen før året er omme.

«Girls»-skaper Lena Dunham har også et par hobbyprosjekter i skjæringspunktet kunst/mote, og har nå laget en kortfilm for klesdesigneren Rachel Antonoff.

«Girls»-kollega Adam Driver har den (ufrivillig?) morsomme fortellerstemmen her, mens Lenas søster Grace innehar en av rollene.

Også har det kommet to nye trailere til «The Wolverine» – vi velger å vise den internasjonale utgaven da den også byr på glimt av den blankpolerte antagonisten Silver Samurai.

Handlingen virker å gå i samme fotspor som «Superman II» og «Spider-Man 2». Wolverine er trøtt av mutasjonen sin – som gjør at alle sår leges automatisk og som gjør ham så godt som udødelig – og vil bli som et vanlig menneske.

Trolig kommer han til å angre seg når ønsket først blir oppfylt.

Vi får se, vi har i hvert fall på papiret sansen for regissør James Mangold («3:10 to Yuma»).

Ganske store forventninger har vi til Michael Bays «Pain & Gain», og den nye usensurerte traileren pirrer nysgjerrigheten ytterligere.

Bay har kanskje lengtet litt tilbake til «Bad Boys»-dagene etter altfor mange «Transformers»-filmer, og «Pain & Gain» følger Mark Wahlberg , Dwayne «The Rock» Johnson og Anthony Mackie som bestemmer seg for å kidnappe og overta alle eiendelene til en søkkrik treningsguru.

Og for en gangs skyld, når en film sier at den er basert på en sann historie, er det i dette tilfellet helt sant. Den originale gjengen, Sun Gym Gang, besto av tre personlige trenere som gikk ganske mange hakk for langt i jakten på den amerikanske drømmen. Miami New Times har hele historien, og den anbefaler vi at du leser.

Til slutt: Den ærlige traileren til «Les Miserables»:

Nei, nå holdt vi på å glemme: Den første traileren til «White House Down» med Channing Tatum og Jamie Foxx, regissert av katastrofefilmmester Roland Emmerich!

Kan også bli riktig så gøy. Her er Snorres sak om Det hvite hus-angrepsfilmer.