Du husker sikkert Ivan Reitmans komedie «Twins» (1988), der Arnold Schwarzenegger og Danny De Vito spilte to vidt forskjellige tvillinger (den ene en høyt utdannet og fysisk overlegen,  den andre en tykkladen svindler) som finner igjen til hverandre i voksen alder.

Nå sysles det med planer om en oppfølger, skriver diverse filmblogger og bransjenettsteder.Det viser seg nemlig at det finnes enda en bror, som etter planen skal bli spilt av Eddie Murphy.

Ikke lett å vite om man skal le eller gråte av en slik nyhet, men uansett bør man ikke gjøre noe som hever pulsen nevneverdig. Det finnes nemlig ikke noe manus for filmen ennå – trolig har man kommet til stadiet der produsentene og skuespillerne vil gå videre med ideen. Om filmen blir noe av eller ikke, avhenger av om man klarer å lage et bra nok manus.

Ivan Reitman skal uansett ikke regissere filmen, ifølge The Hollywood Reporter.

Eddie Murphy viste jo i «Tower Heist» at han er villig til å spille i ordentlige filmer igjen, etter årevis med lukrativt søppel.

Mona B. Riise har for øvrig intervjuet Danny De Vito for Comoyo Filter i Los Angeles, et intervju som vi trykker i påsken.