«Prometheus»-aktuelle Michael Fassbender er åpenbart godt utstyrt, skal vi tro innsatsen hans i relasjonsdramet (eller utstillingsvinduet for den påståtte lidelsen «sexavhengighet») «Shame» (se den her, forøvrig).

Fassbender’n er blitt et hot topic i Hollywood, godt eksemplifisert via denne erketypiske TMZ-snutten (der de ikke er like interessert i Fassbender sjæl som i den andre stjernen):

Man skulle tro at det var stas å ha et sånt rykte på seg. Men neida, nå kan det nemlig vise seg at Fassbender kan gå glipp av en Oscar-statuett på grunn av all framsnakkingen.

I et dybdeintervju med GQ har Fassbender gått litt lenger enn å bare smile skjevt over spørsmålene om bukseslangen.

-Den tissingen kostet meg en Oscar, sier han om scenen der han besøker badet i «Shame».

Og det er ikke noe han tar lett på heller:

– I begynnelsen sa folk at «du kommer til å måtte dra til Oscar-utdelingen», og så sa jeg «samma det, det betyr ikke noe.» Men etter en stund penetrerte tanken meg. Etter en stund sier man til seg selv «Så, uansett, du skal jo til Oscar-utdelingen …»

I intervjuet ler Fassbender, og fortsetter:

– Og så begynner du å tro på det. Og det gjorde jeg. Jeg trodde jeg skulle dit. Og så fant jeg ut at jeg ikke skulle, og ble lei meg. Jeg ble veldig lei meg. Min første reaksjon var «hva i helvete …?»

I «Prometheus» spiller Fassbender som kjent en androide. Såvidt vi har skjønt fra den virale forhåndsannonseringen er muligens rollefiguren David 8 mer opptatt av følelser enn tradisjonell mellommenneskelig kontakt. Det til tross: Det er nok å bekymre seg over – for eksempel hvordan David 8 ser ut på håret:

-Sveisen er perfekt for figuren. Men jeg tror ikke det peroksidblonde håret er en tilfredsstillende look for meg. Jeg så på meg selv og tenkte «Five-pound rent boy.»

Om du lurer på hvordan Fassbenders David 8 vil se ut i «Prometheus» (har du ikke sett det allerede?!), se bare her: