En av filmene vi har skrevet altfor lite om her på bloggen er David O. Russells kommende «Silver Linings Playbook», med Bradley Cooper og Jennifer Lawrence i hovedrollene.

Helt ærlig syns jeg den første traileren virket litt døll, dessuten har jeg aldri hatt den helt store sansen for Bradley Cooper.

Men så feil kan man altså ta. Filmen virker nå å være på god vei til en Oscar-nominasjon (Harvey Weinstein trekker som vanlig i trådene), den vant publikumsprisen i Toronto og har fått jevnt over ganske ekstatiske anmeldelser i amerikanske aviser (der den slippes på kino om tre uker).

For å kompensere for dette gir vi deg nå et helt ferskt klipp fra filmen, som du kan se i videovinduet over.

Vi følger altså karakteren Pat Solatano (Bradley Cooper), som nylig er sluppet ut fra psykiatrisk institusjon etter et betydelig sammenbrudd. Han må flytte hjem til mor og far (spilt av strålende Jacki Weaver og Robert De Niro), og prøver til stadighet å få ekskona tilbake (selv om hun har vært utro).

Alt endres når Pat møter Tiffany (Jennifer Lawrence), en jente som selv har problemer hun åpenbart prøver å kompensere for ved å ligge med så mange som mulig.

Litt mer innblikk i karakterene får du altså ved å se klippet over.

Også kan du jo ta med deg traileren også, når du først er i gang:

Norgespremiere blir 4. januar til neste år: