I dag dukket det opp to nyheter man ikke skulle tro hadde så mye med hverandre å gjøre.

I den kommende Daniel Espinosa-regisserte sovjetkrimfilmen «Child 44» er Tom Hardy midtpunktet (sammen med de flinke svenskene Noomi Rapace og Joel Kinnaman). Sistemann ombord i filmen er nå ifølge THR Gary Oldman, som skal spille side om side med Hardy på jakt etter en av verdens verste seriemordere.

Og i den kommende komedien «The Interview» skal regissør Seth Rogen også spille hovedrollen. Med seg i en annen hovedrolle er nå James Franco, igjen ifølge THR. I filmen skal de to spille talkshowkjendiser som roter seg opp i et assasineringsforsøk på statsoverhodet i Nord-Korea.

Her aner vi konturene av en saftig, rød bromance-tråd. Og en aldri så liten konkurranse?

Ikke vet vi hva en slik konkurranse muligens kan dreie seg om, men la oss likevel sette de to radarparene Hardy & Oldman og Rogen & Franco litt opp mot hverandre.

 

Flest opptredener sammen:

Tom Hardy og Gary Oldman er kanskje ikke de første vi tenker på som radarpar, det skal ærlig innrømmes – men de har spilt både med og mot hverandre ganske mye de siste årene. I «Lawless» var Hardy en hjemmebrenner som fikk uventet hjelp av Oldmans hensynsløse gangsterboss. I «The Dark Knight Rises» banker Hardys Bane dritten ut av Batman, mens Oldmans politisjef Gordon gjør sitt ytterste for å redde dagen. Heldigvis sto Hardys innsats i «Muldvarpen» godt ved siden av Oldmans legendariske tolkning av George Smiley. De kan åpenbart det med å spille på lag, noe som lover godt for «Child 44».

Seth Rogen og James Franco har på sin side en lang og innholdsrik samarbeidshistorie. Det startet med den altfor oversette komiserien «Freaks and Geeks», der de begge tilhørte samme gjeng. De ga aldri slipp på frikerne i seg, for neste samarbeid var potkomedien «Pineapple Express». Vi har ikke de beste minnene fra «The Green Hornet», men forhåpentlig er begge tilbake i storform i apokalypsefilmen «This is the End» og altså «The Interview».

Med fire samarbeid på Hardy/Oldman og fem på Rogen/Franco, går poenget i denne runden altså til sistnevnte.

Hardy/Oldman – Rogen/Franco: 0-1

 

Hvem hadde vunnet i en slåsskamp?

Her er det lett å umiddelbart bare gå for Tom Hardy, til og med uten oppbacking fra Gary Oldman. Vi mener, se på fyren i aksjon i «Warrior»:

På den annen side: Muskler og slagkraft er én ting, noe helt annet er skitne triks. Og nettopp det er noe duoen Franco/Rogen ikke er fremmede for.

To stonere som ikke er redde for å slå under beltestedet? Knocker lett ut den galante slåssestilen til Hardy.

Hardy/Oldman – Rogen/Franco: 0-2

 

Hvem vinner pikehjertene?

Dette er en tøff konkurranse. Spesielt ettersom vi selv er gutter, og aldri egentlig har skjønt oss på noe som helst av hva jenter egentlig vil ha.

Hvert av lagene har her sine åpenbare frontfigurer, basert hvor mange svermende facebook-poster vi har sett om Tom Hardy og James Franco. Muskler og gutteaktig sjarm er åpenbart viktige greier.

Men det er mer ved Tom Hardy enn bare muskler. Skal vi dømme etter instagram-profilen hans, samt bildene som blir tatt av ham på gata, er det åpenbart at han vet hvordan han skal smelte pikehjertene:

Herregud, han virker jo også såpass kul at det er mulig å få en guttecrush på ham:

James Franco har på sin side så mange amatøraktige fanvideoer, -bilder og -blogger ute på nettet at det ville vært skandale om han ikke ble stående side om side med Hardy på hjertebank-o-meteret. Hei, han har til og med sin egen totebag:

Dermed er det sidekickene som får avgjøre: Gary Oldman kan kanskje skremme en jente eller to med sine mange psykopatroller, men han har jo en viss gammelmannssjarm også.

Seth Rogen er både morsom og har en god og mjuk armkrok, men så er det jo dette med prompevitsene. «Og helt sikkert kroppshår, også i rompa,» sier vår kvinnelige kollega, som får være smaksdommer i dette spørsmålet.

Som hun sier: «Tom Hardy kan godt holde en valp eller baby med den ene hånda, men han kan slå deg med den andre. Gary Oldman ER jo Dracula, og som navnet sier – en gammel mann. Rogen og Franco, derimot, er som det fyllet inni sjokopåskeeggene. Man har bare lyst til å spise dem opp.»

Rompehår eller ei, nok en gang går seieren til Rogen/Franco:

Hardy/Oldman – Rogen/Franco: 0-3

 

 

Konklusjon

Vet dere hva? Pokker heller, vi liker ikke måten denne saken utvikler seg. Derfor gir vi Hardy/Oldman tre trøstepoeng, så ingen skal måtte gå inn i påsken med tunge hjerter:

Hardy/Oldman – Rogen/Franco: 3-3

 

God påske!