Da den svenskættede amerikaneren Kevin Systrom var med på å grunnlegge Instagram, skapte han ikke bare en fin liten formue for seg seg selv – men også et monster for oss andre som har et hat/elsk-forhold til skjæringsforholdet mellom voyeurisme og eksibisjonisme i sosiale medier.

Selvfølgelig er det helt frivillig å være med på Instagram, og attpåtil står du helt fritt til å velge hvem du følger. Likevel er det ikke til å stikke under en stol at trangen til å kikke av og til trumfer den indre sinnasmurfen som ergrer seg over andres trang til å vise fram seg og sitt.

Og før du vet ordet av det, har du selv lagt ut et matbilde, et bilde av føttene dine på stranda, regnbyen over byen og den første utepilsen. Velkommen til saueflokken.

Stort sett er det slik at de som bare legger ut bilder fra det perfekte liv har langt mørkere sider vi aldri ser på Instagram. Men hvordan hadde det vært om noen vi VET er gjennomført perfekte og tvers gjennom gode i hjertet var på bildetjenesten?

For eksempel … Disney-prinsessene?

Takket være kosebloggen Bforbel.com kan vi nå se hvordan det hadde artet seg. Kanskje like greit at de holder seg til filmene sine?