Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen, den dynamiske duoen bak «Berrum & Beyer», reklamerer med at talkshowet deres er verdens beste.

Vi tok dem på ordet og ba dem bruke talkshow-kompetansen til å finne forbedringspotensialet hos fem av de største .

Det gjorde de.

«Senkveld med Thomas og Harald»

Norges største talkshow med god grunn. Tonnevis med sjarme og rutine. Siden Thomas og Harald har holdt på veldig lenge, ønsker vi å sprite opp intervjusituasjonen.

Vi ser for oss at det skaper en viss edge hvis det alltid står en levende bjørn rett bak gjesten. I bånn og akkurat langt nok bort fra gjesten slik at den ikke rekker frem.

Både gjester og programledere vil bli på alerten, og skape et godt tempo og driv i intervjuet. Vi foreslår også, som underholdningselement, at en gang i løpet av sesongen, uten at noen vet helt sikkert når, så slippes bjørnen løs og gjester, programledere og publikum må komme seg i sikkerhet.

Selvfølgelig akkompagnert av Robbie Williams’ «Let Me Entertain You».

«Skavlan»

Fredrik Skavlan har etterhvert blitt et perfeksjonert talkshow i verdensklasse. Nøysommelig arbeid i en årrekke gjør at det er vanskelig å utbedre konseptet noe særlig.

Men vi tror at gjestene kan gi ENDA mer av seg selv, dersom det gis alkohol intravenøst til de under intervjuet. Så den som sitter lengst i stolen blir fullest, og så videre.

Hvis det samtidig siver ut lystgass i hele studioet, så tror vi at «Skavlan» kan gå opp enda et hakk på underholdningsstigen.

«The Ellen DeGeneres Show»

Dette er et av de talkshowene i USA som sprer mest glede. Mye av dette har selvfølgelig med den fantastiske energien til Ellen å gjøre.

Vi ser jo at den energien ikke kommer til å vare evig. Derfor tenker vi at det kan være lurt å allerede nå begynne å tenke på fremtiden ved å finne unge og like energiske personer rundt om i verden som kan trenes opp i skjul til å bli identiske med Ellen, og som tar over for originalen når den tid kommer uten at publikum merker noe.

Plastiske operasjoner, stemmeendring og kjønnsendring hvis det trengs. Da har vi et fantastisk talkshow som kan gå evig. Noe annonsørene kan komme godt ut av også. Ka-Ching!

«Jimmy Kimmel Live!»

Vi er store fans av Jimmy Kimmel. Men vi er kanskje enda større fans av Jimmy Fallon.

Så, vi tenker at Jimmy Kimmel burde slå seg sammen med Jimmy Fallon, bytta ut The Roots med Jimmy Eat World som har med Jimmy Page som gjestegitarist. Jimmy Carter som gjest som snakker om Jimmy Hoffa og LA-skylinen bak er bytta ut med et bilde av hodet til Jimmy Savile.

«The Jimmy Show».

«The Graham Norton Show»

Verdens beste talkshow. På ordentlig. Kan det bli bedre?

Kanskje ikke med dagens lovverk, men vi ser jo det sadistiske mørket i Graham Norton og at han holder tilbake for mye han gjerne vil gjøre med gjestene sine.

Vi tenker at vi flytter studioet hans til et skip som ligger i internasjonalt farvann med stealthteknologi som gjør at skipet ikke kan oppdages.

Derfra sendes «NEW Graham Norton Show», der han kan utføre alle sine mørkeste tanker og ideer med gjester, artister og publikum.

Graham Norton kan helt sikkert få mord på direktesendt TV til å bli underholdning.

Så god er han.

Bildet øverst er, tro det eller ei, manipulert! Fotokilder: NRK og Taral Jansen/Soldatnytt