Øh. Skulle Adam Sandler (født 1966) ha vært Andy Sambergs (født 1978) far i virkeligheten, måtte han forplantet seg som… 12-åring? Men ok.

Sandler (en fyr vi egentlig likte veldig godt en gang i tida, men som blir mer og mer vanskelig å forsvare – selv om han var topp i den mer selvransakende «Funny People») ble tidligere i uka nominert til hele 11 Razzie Awards, en utmerkelse gitt til årets verste filmprestasjoner. Spørs om ikke hans kommende film, titulert «That’s My Boy», også kan regne med et par nominasjoner til neste år.

Jeg har lyst til å like dette, Andy Samberg er jo også en bra fyr, men de involverte gjør det ikke særlig lett for seg. Så kan vi jo håpe at det bare er traileren som fokuserer på umorsomme ting, men jeg har mine tvil.

Utgangspunktet kunne/burde vært utgangspunktet for en kort Saturday Night Live-sketsj: Adam Sandler er en forfylla far, som lever livet og nekter å betale skatt. Så opparbeider han seg plutselig gjeld, og oppsøker derfor sønnen – som er en suksessrik fondsforvalter – i et forsøk på å få kloa i litt spenn. Sønnen er tross alt litt  glad for å se faren, og lar seg lure med på strippebuler, til å ta hull i øret, samt å både spy på og ha samleie med (!) forlovedens brudekjole.

Jepp.

Amerikansk premiere er på farsdagen i USA. Jeg tror ikke jeg orker å sjekke når det er engang.