Nå som det er minst ei torturerende uke til man får fortsettelsen på den forrige, spinnville «Game of Thrones»-episoden, er det rett og slett på tide å finne seg alternativ Westeros-relatert føde.

En mulig løsning kan være å se litt på at Snoop Dogg og Seth Rogen røyker noe som helt sikkert ikke er ulovlig drømmetobakk og gjennomgå noen av de … mer eller mindre essensielle høydepunktene fra sist ukes episode.

Programmet inneholder selvsagt masse plottavsløringer, så ikke se hvis du noier for sånt.

Sendinga er en del av West Fest TV, liksomtvkanalen til g-funk-bikkja på Youtube.

Snoop virker mest interessert i å bonde over Tyrions forkjærlighet for nattens kvinner, mens Rogen stort sett er opptatt med å flire rart og virke litt vennskapelig gutteforelska i kompisen.

Begge er likevel enige om at de hadde hatt trollyst til å være med i programmet om de ble spurt, og at det kanskje ikke er for mange fargede i fantasyserien.

Dessuten lanserer Snoop en heseblesende alternativ teori til hvorfor Unsullied-gjengen er evnukker og en helt ny måte å uttale navnet Petyr på.

Om det fortsatt rumler i magen etter noe GoT, kan du for eksempel boltre deg i det faktum at seriens kostymer skjuler intrikate historier og kanskje spole tilbake et par sesonger for å se om du merker forskjell.

Ellers burde det lokale biblioteket ha nok av «Game of Thrones»-relatert lektyre i hyllene. George R. R. Martin har stjålet som en ravn fra virkelighetens middelalderhistorie i håp om å gi menneskeheten kollektiv sjelesorg.

Neste episode sendes altså neste søndag eller mandag, 1./2. juni, alt etter hvilken tidssone du tilhører.