Det er vanskelig å ikke bli glad i «Pitch Perfect», så derfor prøver vi heller ikke særlig hardt på å undertrykke vår forkjærlighet for å se Anna Kendrick & kompani synge nerdete acappella-dueller i perfekt harmoni (jepp, det rimte med vilje).

En oppfølger til en film med et budsjett på 17 millioner dollar som ender opp med å dra inn 115 millioner er selvsagt uunngåelig.

PitchPerfect3

Nå melder The Hollywood Reporter at ingen ringere enn skuespiller Elizabeth Banks skal regissere oppfølgeren, samtidig som Anna Kendrick og Rebel Wilson sannsynligvis vil returnere til rollene sine.

I den første filmen spilte Banks en tidligere acappella-veteran som hadde gått over til dommerrollen, men hun var også medprodusent for filmen og kom med den opprinnelige ideen om å filmatisere en bok Mickey Rapkin hadde skrevet om accapella-miljøet.

– Det var en verden jeg og ektemannen min var kjent med fordi vi gikk på Penn og det fantes seks grupper på campus, fortalte hun Collider i 2012.

– Det vi fokuserte på i den opprinnelige boka var at en av de fire gruppene var den første kvinnelige gruppa som gikk til finalen noensinne. Og så så vi en video av at de sang «Yeah» av Usher, og de var fantastiske. Å se for seg en gruppe med jenter som var litt utenfor, som kom sammen og gjorde en sånn fantastisk låt til slutt, det ville være en fantastisk reise å være med på. Det var det som gjorde at vi ble hekta.

Elizabeth Banks hadde gjennombruddet sitt med «The 40 Year Old Virgin», og for tida er hun kanskje aller mest kjent for rollen som Effie Trinket i «The Hunger Games»-filmene.

Og så glemmer vi bare at hun var med i grusomme «Movie 43» i fjor, okei?

Foto av Elizabeth Banks: David Shankbone