Om ikke du har fått det med deg allerede: Martin Scorseses kommende «The Wolf of Wall Street» (norsk kinopremiere 31. januar) er en film som ikke på noen måte vifter med moralske pekefingre.

Jovisst er det et filmverk som tydelig advarer mot følgene av grådighet, men det er også en film som viser hvor gøy Jordan Belfort og hans svinaktige kolleger tross alt hadde det med pengene de hadde rasket til seg. Det skulle kanskje bare mangle om ikke man tar seg en og annen orgie når man har såpass med penger på bok en bankkonto i Sveits.

Aller størst oppmerksomhet har imidlertid den særdeles saftige ordbruken i filmen – som er skrevet av Terence Winter («The Sopranos», «Boardwalk Empire») – fått.

Over 500 ganger blir for eksempel ordet «fuck» ytret i løpet av filmen (inkludert da bruken av ordet «motherfucker»), noe som trolig er rekord.

Nå har Slackstory tatt en piratversjon av filmen og klippet ut alle scenene der «f»-ordet blir brukt. Det gir ganske hypnotiserende fire minutter:

Er du redd for at «fuck»-sekvensene skal spoile hele filmen for deg, er det kanskje lurt om du nøyer deg med en nysluppet scene fra filmen.

Her krangler Jordan Belfort med sin nye kone Naomi Lapaglia (Margot Robbie), etter å ha vært ute på et svært dopkalas kvelden før. Går hardt for seg, gitt: