Det lages ikke film for voksne lenger, er en vanlig klage som ofte ytres blant aldrende kinogjengere. Vel er det kanskje lett å få et slikt inntrykk i disse «The Avengers»-tider, men det er jo rett og slett ikke sant.

Enda et eksempel på at også våre mødre og fedres penger er interessant for Hollywood: «Hope Springs», som nettopp fikk en trailer du kan se i videovinduet over.

Her spiller de, på papiret, flotte folka Tommy Lee Jones og Meryl Streep et ektepar som er blitt møkk lei hverandre, og som oppsøker ekteskapsrådgiveren spilt av Steve Carell i et forsøk på å finne gnisten igjen. Såklart er Tommy Lee Jones med motvillig, såklart smelter han etter hvert (blir ikke egentlig hele filmen forklart i denne traileren?).

Meryl Streeps kultstatus i homsemiljøet blir vel neppe mindre av den bananscenen, men jeg sliter litt med å finne noe å glede meg over her. Annet enn Tommy Lee Jones‘ sikkert fabelaktige grettenhet (grettenhet er jo som kjent det viktigste komiske virkemiddelet i verden), men den får vi jo også vite i traileren at er forbigående.

Dette er for øvrig bare én av åtte filmer Steve Carell er med på i løpet av 2012/2013.

Om viktigheten av at supre Carell får seg noen flere ordentlige roller, les dette.