En gyllen regel når du lager godt innhold, er at det ofte lønner seg å komme til poenget relativt kjapt – noe denne introduksjonen er et godt eksempel på at ikke alle følger.

Heller ikke manusforfatterne bak tredje sesong av «Homeland», som snurrer og går på tv om dagen, har vært så flinke til å følge den regelen. Noe vi nylig merket oss med et snev av frustrasjon da vi spurte om «Homeland» offisielt er blitt dritt – og fikk mange bekreftende svar.

Men etter å ha sett mandagens episode på TV 2, kom altså den uunngåelige twisten som viste at manusforfatterne ikke var helt ute på viddene. Bare på god vei, de brukte lovlig lang tid på å komme til poenget i selve episoden også (samtidig som hver episode av «Broen» om dagen til sammenligning tar livet av minst en halv million hovedpersoner).

Vel, nok om det. Vi skal ikke spoile twisten, men heller komme til det egentlige poenget med denne saken – og det er at Showtime i kveld ifølge Deadline offisielt ga tommel opp for en fjerde sesong med tolv nye «Homeland»-episoder der Carrie forhåpentligvis får kjørt seg også utenfor galehuset.

Fornyelsen gjelder forøvrig også «Masters of Sex», som dermed får en andre sesong. Første sesong går for tiden på HBO Nordic – sjekk ut våre ukentlige recaps av episodene!