Skal de ikke la oss få ha et eneste barndomsminne i fred, og alt det der?

Vel, buhu.

Vulture rapporterer at Warner Bros. er i forhandlinger med Steven Spielbergs Amblin Entertainment om å lage en nyinnspilling av den høyt elskede skrekkomedien «Gremlins» fra 1984.

Sitter du nå rød i ansiktet av nerderaseri, kan du jo trøste deg med at Vulture også rapporterer at det har vært flere slike forhandlinger opp gjennom årene, men at de alltid har strandet – angivelig fordi man aldri har fått det budsjettekniske til å gå opp.

Og stort flere detaljer har ikke Vulture. Annet enn at de påpeker at hverken produsent Spielberg selv eller originalregissør Joe Dante kommer til å regissere denne.

Dante sa for øvrig til The Playlist i 2010 at han mente en nyinnspilling var «uunngåelig»:

– Jeg er helt sikker på at det kommer til å skje, det er en for verdifull merkevare til at de kan la det være. Jeg tror det vil bli en nyinnspilling snarere enn en oppfølger, uttalte han da.

Vi er mest spente på om denne scenen kommer til å overleve i et eventuelt nytt manus:

Her forklarer Kate hvorfor hun ikke liker julen. Det er fordi faren hennes forsvant på julaften. Ingen forstod hvor det hadde blitt av ham før de tente opp i peisen og kjente en merkelig lukt.

Brannmannskapet kom og drog ned kroppen hans, ikledd julenissedrakt, fra pipen.

«Han hadde tenkt å overraske oss, men snublet og knakk nakken. Han døde momentant. Det var sånn jeg skjønte at det ikke finnes noen nisse».