Det ser definitivt ikke ut til at det blir noen «Sex og singelliv 3», og selv den mest ivrige fansen syns vel at siste rest av moro ble tynt ut av de to filmene om Carrie Bradshaw & co.

Tv-serien vil vel derimot bli stående igjen som en slags klassiker i sin sjanger, selv om den merkelig nok ofte utelates når folk skal oppsummere høydepunktene i HBOs produksjon.

Nåvel.

Candance Bushnell, som skrev de originale bøkene, skrev også en bokserie om den unge Carrie Bradshaw, og denne blir nå serie i regi av CW Network («The Vampire Diaries», «Gossip Girl»).

Formen i «The Carrie Diaries» er vel ganske lett å kjenne igjen fra «Sex og singelliv», med en irriterende voiceover, en altoppslukende drømmemann og dyre merkeklær. Så spørs det, da, om manusarbeidet kan måle seg med det beste fra HBO-serien, eller om det blir like substansløst som filmene.

Skal jeg tippe ut fra traileren vil jeg gå for det siste alternativet, men så er jeg heller på ingen måte i målgruppen for dette.

Spennende også å se denne serien i sammenheng med «Girls», som jo av mange blir oppfattet som en reaksjon på «Sex og singelliv».

Både sesong to av «Girls» og sesong en av «The Carrie Diaries» kommer på tv i januar til neste år.

Se traileren i videovinduet øverst.