Noen som har lyst til å vedde om «Abraham Lincoln: Vampire Hunter» blir en suksess eller ei? Jeg tipper dessverre nei – er ikke helt overbevist om at det, bak et småartig konsept, finnes noe annet enn godt koreografert, men meningstom vold i sakte film og 3D.

Men jeg har tatt feil før, altså.

Nå er det sluppet en usensurert trailer fra filmen, der man får bedre inntrykk av voldsscenene enn i den første traileren (som du kan se her).

Dette bærer fremdeles alle kjennetegnene til regissør Timur Bekmambetov, mannen bak «Night Watch», «Day Watch» og «Wanted» med Angelina Jolie – sistnevnte var også en film som også hadde et par kule trailere, men som viste seg å være totalt bortkastet tid.

«Abraham Lincoln, Vampire Hunter» forteller historien om den 16. presidenten, hvis bestefar ble drept av vampyrene. Den unge Lincoln sverger å hevne ham, og vier store deler av sitt liv til å slåss mot blodsugerne.

Filmen er basert på en bok av Seth Grahame-Smith, en forfatter med høy stjerne i Hollywood om dagen da også hans «Pride and Prejudice and Zombies» er i ferd med å filmatiseres.

Filmen får norgespremiere 3. august.