Den første «Kick-Ass» filmen ble et fenomen, rett og slett. Oppfølgeren var vi litt mer lunkne til – men også den filmen har nå vist seg å bli et fenomen.

Bare ikke på den måten filmskaperne kanskje hadde håpet på – vi snakker nemlig om et piratfenomen.

I et intervju med Digital Spy forteller Chloë Grace Moretz at hun nå er ferdig med den slagkraftige figuren «Hit-Girl».

Ikke fordi hun er lei, eller som Jim Carrey fordi det hele ble så voldelig, men fordi «Kick-Ass 2» ble piratkopiert altfor mange ganger.

– Dessverre tror jeg at jeg er ferdig med figuren. Hit-Girl var en veldig kul figur, men jeg tror ikke det blir flere filmer. Du lager jo slike filmer for fanboys, men nå om dagen virker det som om alle de heller piratkopierer filmene enn å se dem på kino, sier Moretz.

Ifølge skuespilleren var «Kick-Ass 2» den mest piratkopierte filmen i fjor.

– Det hjelper jo ikke oss, ettersom vi trenger pengene fra kinovisningene. Vi må kunne bevise overfor distributørene at vi kan tjene penger på en tredje og en fjerde film – og fordi filmen ikke gikk så bra, får vi ikke lage enda en, sier Moretz.

I tillegg forteller Moretz at hun er skuffet over antallet Hollywood-filmer som marginaliserer de kvinnelige rollefigurene i filmer.

– Hver gang det er en kvinnelig superhelt, blir det et mer seksualisert handlingsforløp enn en troverdig figur på skjermen. Jeg synes ikke det er noe kult – det er faktisk ganske trist, sier Moretz, og håper at ting kan endre seg:

– Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe med å snu opp-ned på akkurat det. Forhåpentlig kommer det noen kule kvinnelige superheltfilmer framover. Jeg hører at det skal komme en Wonder Woman-film snart, jeg håper virkelig ikke at de seksualiserer Wonder Woman også.

de første bildene av Gal Gadot som nettopp Wonder Woman, ser det ikke ut som hun har altfor mye klær på seg – det gjenstår å se hva hun klarer å gjøre med sverdet hun bærer i hånda.

Akkurat på det området var i hvert fall Hit-Girl rimelig overbevisende – selv om også hun i sin tid fikk småkjeft for å være vel yppig for å være så ung: